جشنواره ها
اولین جشنواره دانشجویی ترجمان دانش
معرفی جشنواره
دانشگاه به عنوان یکی از مهمترین منابع تولید دانش بایستی بتواند ارتباط مفید، موثر و کارایی بین تولیدکنندگان دانش و استفادهکنندگان از این دانش برقرار نماید. این ارتباط یک فرایند دوطرفه است که باعث هدفمند گشتن، اثربخشی و بهبود کیفیت فعالیتهای دانشگاه میشود. یکی از اساسیترین بخشهای انتقال دانش از دانشگاه و مراکز پژوهشی به کاربران، ترجمان یافتههای پژوهشی به زبان مخاطبان، مدیران، ذی نفعان و کاربران میباشد. ترجمان دانش سلامت فرایندی است که تعامل بین پژوهشگران و استفاده کنندگان در بخشهای مختلف سلامت و درمان، از انتخاب موضوع پژوهشی تا انتشار آن به نحوی که امکان بهره برداری از دانش بیشتر شود را تبیین مینماید. جشنواره سالیانه ترجمان دانش به همت واحد ترجمان دانش معاونت تحقیقات و فناوری و با همکاری کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با اهداف زیر برگزار می گردد:
· آشنایی دانشجویان و اساتید با مفهوم ترجمان دانش
· معرفی طرحها و پایان نامه های مناسب برای ترجمان دانش
· تشویق دانشجویان در جهت تولید ابزار ترجمان دانش
· افزایش طرحها و پایان نامه های منجر به ترجمان دانش
جشنواره از ارکان زیر تشکیل می گردد:
· رئیس جشنواره: معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه
· دبیر علمی: مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی معاونت تحقیقات و فناوری
· دبیر اجرایی: سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه
· مسئول دبیرخانه: مسئول واحد ترجمان دانش معاونت تحقیقات و فناوری
· کمیته علمی: کمیته ای متشکل از اعضای کمیته ترجمان دانش دانشگاه، تعدادی از منتخبین کمیته تحقیقات دانشجویی به پیشنهاد سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه
· کمیته اجرایی: کمیته ای متشکل از کارشناسان ترجمان دانش دانشگاه و دانشجویان علاقه مند
تمام دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی مشغول به تحصیل یا فارغ التحصیلان در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای حرفهای و دکترای تخصصی، که دارای طرح تحقیقاتی یا پایان نامه خاتمه یافته (یا در آستانه دفاع) در سال اجرای جشنواره هستند می توانند در این جشنواره شرکت نمایند.
تبصره : درصورتی که دانشجویی فاقد طرح تحقیقاتی یا پایان نامه خاتمه یافته در سال 1402 باشند، می تواند با تکمیل فرم رضایت نامه مجری اول یک طرح تحقیقاتی (که در آن دانشجو در بین مجریان و همکاران نیست) در جشنواره شرکت نمایند. (فرم رضایت نامه)
- شرکت کنندگان باید با تکمیل فرم ثبتنام و ارسال کلیپ تصویری در جشنواره شرکت کنند. بدین منظور لازم است به وبسایت جشنوراه به آدرس ( https://kte.ssu.ac.ir/ktf ) مراجعه نمایند.
- مواردی که باید الزاماً در کلیپ تصویری مطرح شود: نام دانشجو، رشته تحصیلی، عنوان طرح یا پایان نامه، کد طرح یا پایان نامه ، مجریان طرح، ذی نفعان (مخاطبان)
- فراخوان اولیه جشنوراه در هفته اول بهمن ماه اعلام خواهد شد
- پس از اعلام فراخوان، دانشجویان می توانند آثار خود را که بر اساس دستورالعمل زیر تهیه و به دبیرخانه همایش ارسال نمایند:
- شرکت کنندگان باید از طرح تحقیقاتی یا پایان نامه خود یک کلیپ تصویری حداکثر 3 دقیقهای تهیه نمایند
- حداکثر زمان کلیپ تصویری های ارسالی باید 3 دقیقه باشد. کلیپ تصویری بالاتر از 3 دقیقه در مرحله اول بدون داوری از جشنواره حذف خواهند شد.
- چنانچه زمان کلیپ تصویری کمتر از 3 دقیقه باشد ارسال آن بلامانع است.
- در تهیه کلیپ تصویری محدودیتی برای نوع محتوا وجود نخواهد داشت. این کلیپ می تواند یک ویدئوی سخنرانی از مجری طرح باشد یا اسلایدی که هم دارای متن و هم صوت و هم تصویر. انتخاب نوع محتوا بر عهده شرکت کننده است.
- هر نوع کلیپ ارسالی باید در نهایت با فرمت MP4 و کیفیت مناسب با حجم حداکثر 50 مگابایت به دبیرخانه ارسال گردد.
- مخاطب کلیپ باید ذینفعانی باشند که می توانند از نتایج پایان نامه استفاده نمایند (مردم، صنعت، مسئولین، سیاستگزاران و …). بنابراین هر چه کلیپ به زبان ساده و گویاتری تهیه شود که بر روی مخاطب خاص خود تاثیربگذارد از دیدگاه داوران امتیاز بیشتری خواهد داشت. ایجاد خلاقیت در محتوای کلیپ و زیبایی جلوه های بصری، از دیگر شاخصهای امتیازآور داواران خواهد بود.
- داوری آثار در طی دو مرحله صورت می پذیرد. در مرحله اول کلیه آثار ارسال در جلسه کمیته علمی مورد بررسی قرار گرفته و امتیاز کمیته علمی برای هر اثر مشخص می گردد (بر اساس شاخصهای مشخص شده در شیوه نامه داوری).
- در مرحله دوم داوری که به صورت حضوری خواهد بود کلیپهای انتخاب شده، در حضور کارشناسان رسانه، نمایندگان جامعه و صنعت به عنوان تیم داوری، به نمایش درخواهد آمد و پس از ارائه، رای داوران برای هر اثر گرفته خواهد شد. با جمع بندی رای کمیته علمی و داوران در نهایت 3 اثری که بیشترین امتیاز را از ان خود کنند به عنوان آثار برگزیده جشنواره انتخاب خواهند شد.
با شرکت در این جشنواره، فرصت دیده شدن توانمندیها و فعالیتهای علمی افراد شرکت کننده در سطح استان یزد از طریق صدا و سیما فراهم خواهد شد. این جشنواره فرصتی استثنایی جهت برقراری ارتباط با مدیران و صاحبان صنایع برای شرکت کنندگان فراهم میآورد تا ایدههای نوین و محصولات فناورانه خود را به اشتراک گذاشته و گسترش دهند همچنین برگزیدگان این جشنواره لوح تقدیر و جوایز مادی ارزنده ای دریافت خواهند نمود.
زمان ثبت نام جشنوراه از 5 تا 7 اسفندماه می باشد. علاقه مندان می توانند آثار خود را به آدرس پست الکترونیک (ktf.ssu@gmail.com) ارسال نمایند. زمان برگزاری جشنوراه و اعلام برگزیدگان 15 اسفند ماه خواهد بود.
آدرس: یزد، بلوار دانشجو، مجتمع آموزشی امام رضا، معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد
شماره تماس: 03536287900داخلی6
آدرس پست الکترونیک: ktf.ssu@gmail.com